2-3 κουταλιές της σούπας ρίγανη.
1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο.
1 λεμόνι για τον χυμό του.

1) Αφαιρείτε τα κεφάλια και τα εντόσθια από τα ψάρια. Τα πλένετε καλά και τα απλώνετε σε ένα ταψί. Τα περιχύνετε με το λάδι και το λεμόνι και τα πασπαλίζετε με τη ρίγανη. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για ½ ώρα.
2) Σερβίρετε τα ψάρια με την σάλτσα τους.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…